Despre noi

Veridian Systems este o companie cu capital integral românesc, fiind primul MVNE/A (Mobile Virtual Network Enabler/Agregator) din ţară. Experienţa de peste 25 de ani în domeniul telecomunicaţiilor ne-a permis să dezvoltăm produse și servicii competitive, adaptate nevoilor unei pieţe mature cum este cea din România.

Ne adresăm în principal companiilor care activează în domenii precum retail, energie, telecomunicaţii, CATV, asigurări şi financiar-bancar, care îşi doresc ca prin împachetarea produselor lor cu servicii de telefonie mobilă să atragă noi clienți și/sau să îi fidelizeze pe cei existenți. Un segment aparte căruia ne adresăm îl reprezintă companiile a căror activitate necesită un volum semnificativ de comunicatii M2M (Machine 2 Machine). Acestora le oferim functionalităţile şi serviciile de telefonie mobilă pe piata de en-gross necesare lansării ca operator mobil virtual (MVNO – Mobile Virtual Network Operator).

Expertiză globală, acum la nivel local

Produsele şi serviciile Veridian Systems sunt disponibile printr-o platformă furnizată de Computaris. Parte a grupului R Systems, Computaris este o companie specializată în integrare de sisteme, consultanță tehnică și dezvoltare software pentru domeniul telecom. Computaris a desfăşurat cu succes peste 200 de proiecte pentru un număr de peste 70 de operatori la nivel global.

Prin parteneriatul încheiat cu operatorul mobil care gazduieste platforma, Veridian Systems oferă întreaga infrastructură de telecomunicaţii necesară pentru desfășurarea activităților specifice operatorilor mobili virtuali, permiţându-le acestora să se concentreze pe dezvoltarea unei oferte de produse și servicii competitive, precum și pe atragerea și fidelizarea clienților.

Echipa Veridian Systems este formată din specialiști cu o experiență vastă în sectoarele de telecomunicații, IT, consultanță și reglementare în domeniu. Echipa noastră este coordonată de Marian Velicu, unul dintre liderii industriei de telecomunicații din România, care, în cei peste 30 de ani de activitate, a contribut semnificativ la dezvoltarea pieței locale prin activitatea desfășurată la Ministerul Comunicațiilor și Vodafone România.