Veridian Systems anunta lansarea serviciilor comerciale pentru operatorii mobili virtuali

  • Veridian Systems a finalizat integrarea platformei sale tehnologice in reteaua Telekom Romania Mobile Communications si lanseaza serviciile comerciale pentru operatorii mobili virtuali (MVNO);
  • Veridian Systems aduce pe piata din Romania un  concept inovator care permite integrarea si  impachetarea serviciilor de comunicatii mobile in oferta standard de servicii si produse a companiilor din alte  industrii;
  • Platforma Veridian ofera clientilor posibilitatea tarifarii serviciilor de telefonie mobila in RON, o premiera pentru Romania

Veridian Systems, primul operator mobil virtual agregator (MVNA) din Romania, anunta finalizarea integrarii platformei sale de servicii in reteaua Telekom Romania Mobile Communications si lansarea serviciilor comerciale destinate operatorilor mobili virtuali (MVNO).

Incepand de astazi, Veridian Systems ofera firmelor din alte domenii de activitate posibilitatea de a-si completa oferta specifica de servicii si produse cu servicii de comunicatii mobile, pentru a  atrage noi clienți și/sau pentru a-i fideliza pe cei existenți. Veridian Systems pune la dispozitia companiilor interesate sa devina operatori mobili virtuali toate functionalitatile si servicile  de care acestea au nevoie  pentru a  furniza clientilor propriile servicii de comunicatii mobile.

Lansarea comerciala a platformei Veridian aduce o abordare noua si inovatoare pe piata din Romania, care permite  impachetarea serviciilor si produselor  din industrii precum retail, banking, energie & utilitati, pharma, etc. cu servicii de telefonie mobila, creand astfel un pachet unic de servicii si care aduce mai multa valoare utilizatorilor.  Printre beneficiile pe care acest mecanism le aduce companiilor de tip MVNO  se numara stabilizarea bazei de clienti, atragerea de clienti noi si implicit,  cresterea veniturilor  pe liniile de business principale.

“Putem spune ca odata cu lansarea comerciala a platformei noastre declansam fenomenul de convergenta intre industria de telefonie mobila si alte industrii. Piata de telefonie mobila din Romania intra astfel intr-o noua etapa de evolutie si dezvoltare, urmand exemplul tarilor vest europene unde operatorii mobili virtuali detin o cota de piata intre 10%-40%. Am convingerea ca noul model de business care permite impachetarea produselor si serviciilor din diverse domenii cu servicii proprii de telefonie mobila va incuraja companiile  cu o baza semnificativa de clienti sa faca pasul spre  a  deveni operatori mobili virtuali, pentru a-si fideliza baza de clienti si pentru a genera venituri suplimentare », a declarat Marian Velicu, Director General al Veridian Systems.

Ca noutate pentru Romania, Veridian Systems ofera clientilor sai posibilitatea tarifarii serviciilor de telefonie mobila in RON, eliminand in acest fel riscul valutar pentru utilizatorii finali.

Pentru informatii suplimentare:

marketing@veridian.ro