Veridian Systems, primul Operator Mobil Virtual Agregator din România oferă o gamă completă de servicii de telefonie mobilă

 

  • Veridian Systems devine primul Operator Mobil Virtual Agregator din România, în urma unui acord de tip MVNA cu Telekom Romania Mobile Communications S.A.;
  • În calitate de agregator, Veridian Systems pune la dispoziția operatorilor mobili virtuali întreaga infrastructură necesară pentru desfășurarea activităților specifice;
  • Oferta Veridian Systems cuprinde o gamă completă de servicii de telefonie mobilă pentru companiile care doresc să integreze în oferta lor servicii de comunicații.

Veridian Systems anunță încheierea unui acord de tip MVNA cu Telekom România Mobile Communications S. A.  în luna octombrie a acestui an. În urma acestui acord, Veridian Systems este în măsură ca, pe lângă funcţionalităţile platformei Veridian, să ofere un pachet complet de servicii de telefonie mobilă.

Veridian se adresează în principal companiilor care deţin o bază mare de clienţi şi doresc să îşi completeze oferta standard prin includerea de servicii de telefonie mobilă pentru a  atrage noi clienți și/sau pentru a îi fideliza pe cei existenți. Un alt segment important pe care Veridian îl vizează sunt companiile a căror activitate necesită un volum semnificativ de comunicaţii M2M (Machine 2 Machine), care pot beneficia astfel de functionalităţile şi serviciile de telefonie mobilă de care au nevoie la preţuri foarte avantajoase.

Marian Velicu, CEO-ul Veridian Systems precizează că “acordul încheiat cu Telekom România Mobile Communications reprezintă încununarea eforturilor depuse în ultimii ani, fapt ce ne va permite să lansăm operatori mobili virtuali în mai puţin de 90 de zile”.

În calitate de MVNA, Veridian Systems funcționează ca o interfață între operatorii mobili virtuali (MVNO) și operatorii mobili tradiționali (MNO), facilitând şi gestionând relațiile de afaceri dintre aceștia. Platforma Veridian permite operatorilor mobili virtuali să se lanseze pe piață mai rapid, fără să fie nevoiţi să apeleze la resurse cu expertiză în domeniul telecom, în timp ce Telekom România Mobile Communications beneficiază de o gestionare mai uşoară a parteneriatelor cu operatorii mobili virtuali.

Echipa Veridian Systems este coordonată de Marian Velicu, unul dintre liderii industriei de telecomunicații din România, promotorul dezvoltării operatorilor mobili virtuali.

 

Bucureşti, 23 Octombrie 2015.